Welkom op de VCA-pagina voor scholen

Ook voor het schooljaar 2019-2020 kunnen scholen aan een voordelig tarief logins bestellen op de e-learning cursus voor het VCA Basis examen.

Constructiv

Constructiv biedt dit schooljaar alle bouw- en houtrichtingen kosteloos het examen aan.

Meer info en de manier waarop je dit doet, vind je op deze pagina: http://onderwijs.constructiv.be/vca
Je kan via die toepassing dan ook een toegang tot onze e-learning aanvragen. Deze zal afzonderlijk gefactureerd worden naar jullie school.


Via Epyc

Scholen en studierichtingen die niet binnen de sectorale ondersteuning van Constructiv vallen, kunnen zoals vorig jaar via deze website blijven inschrijven.

E-learning

Hier bestelt u de logins voor uw leerlingen. Wij bezorgen hen rechtstreeks een login en wachtwoord via e-mail.

Daags na ontvangst van de lijst, ontvangen de leerlingen en de coach hun logingegevens via e-mail. De school ontvangt een factuur voor het globale aantal inschrijvingen.

De cursus kost 12 EURO per login, BTW incluis.

Om administratieve redenen wordt ALTIJD een MINIMUM van 60 EUR BTW inclusief aangerekend, wat neerkomt op de prijs voor 5 leerlingen. Dus ook als u slechts één leerling wenst in te schrijven, wordt het minimumbedrag gefactureerd.

Meer info: info@epyc.be – 09/225.00.64

Examen

Om voor je leerlingen een examen te boeken, neem je best contact op met een erkend examencentrum in de buurt. Je kan eventueel ook vragen of zij bij jullie ter plekke kunnen examens afnemen. De lijst met erkende examencentra vind je hier : https://besacc-vca.be/nl/content/erkende-examencentra-b-vol-vil-vca

En opgelet: vanaf 1 januari 2018 verandert de vraagstelling van het officiële examen. Vanaf dan zullen de vragen meer praktijkgericht zijn, en peilen naar de toepasbaarheid van de VCA regels. De vragen zullen dus minder feitgericht worden.

Ook ons oefenplatform evolueert uiteraard mee. Tot eind 2017 blijven de huidige vragen online staan. Na Nieuwjaar plaatsen we de volledig nieuwe vragen online.

Met dank voor het vertrouwen in onze diensten.

Veiligheid op de Werkvloer