Veiligheid Op De Werkvloer, de meest laagdrempelige cursus over veiligheid

De kracht van onze laagdrempelige aanpak is de doorgedreven visuele ondersteuning. Een hoofdstuk wordt in één beeld gevat, een EDU-map© (voluit een educatieve mindmap). Een EDU-map© is een overzichtelijk schema dat de onderlinge samenhang tussen de onderwerpen duidelijk maakt, en zich meteen op je netvlies brandt.

De inhoud hapklaar op een schoteltje

Elk onderwerp van een EDU-map© wordt toegelicht in een kort, duidelijk filmpje. Met duidelijke uitleg, foto’s, schema’s, pictogrammen en filmfragmenten die op locatie gemaakt zijn.

Oefenen à volonté!

Bij elk hoofdstuk hoort ook altijd een batterij oefenvragen, zodat je kunt checken of je het hoofdstuk effectief goed onder de knie hebt.

Proefexamens: net als in het echt!

Als je denkt dat je klaar bent voor het echte examen, kun je een proefexamen afleggen. Hier krijg je net als bij het officiële examen een test voorgeschoteld die je binnen een bepaalde tijdspanne moet afleggen. Je kunt zoveel proefexamens afleggen als je wilt, met telkens andere vragen uit de databank.

Coaching

Ben je bedrijfsleider, HR manager, leerkracht, werkgever… en wil je ook op de voet volgen wat jouw cursisten doen, dan kun je met de coaching-module perfect volgen wie hoever gevorderd is in de cursus.

Kortom: Is mijn medewerker klaar om naar het examencentrum te gaan?

Hou als coach altijd de vinger aan de pols en stuur bij waar nodig.